Telèfon
+376 803 344
Horari
De dl a dv de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 17:00 h
Segueix-nos!

Josep Antoni Silvestre: “Es fa servir la justícia per perseguir a l’advocat”

L’advocat andorrà ha estat entrevistat aquest dissabte al programa l’Estat de la Nació.

Josep Antoni Silvestre ha estat entrevistat aquest dissabte, 23 de gener, al programa l’Estat de la Nació, dirigit pel periodista Eduard Berraondo, on ha estat convidat per parlar de la carta de suport a Gonzalo Boye que ha signat, juntament amb sis reconeguts lletrats europeus, pel que consideren una clara vulneració de l’exercici de la seva professió en sentir-se perseguits i atacats.

L’advocat andorrà, després d’afirmar que ell mateix ha viscut una situació similar a la que està vivint Gonzalo Boye, on “es fa servir la justícia per perseguir l’advocat”, ha explicat que és molt senzill deixar un client sense una defensa efectiva. Silvestre ha exposat que només cal obrir el que es coneix com a diligències prospectives, és a dir “obres un procediment a l’advocat, sigui cert o no, però on hi hagi una sospita a partir de la qual ja s’obren unes diligències, afectant no només la reputació del lletrat, sinó que amb aquest atac s’evita que el client tingui la defensa que es mereix” en sotmetre el temps i l’energia de l’advocat en la seva pròpia causa.


Una de les intervencions de Josep Antoni Silvestre al programa l’Estat de la Nació

L’Estat de la Nació és un programa que té com a objectiu prendre la temperatura a la situació política, econòmica i social de Catalunya. El programa s’ha emès a les 21. 30 hores a Teve.cat i a través de les xarxes socials de l’Assemblea Nacional Catalana, i es pot veure íntegrament en aquest enllaç.