Telèfon
+376 803 344
Horari
De dl a dv de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 17:00 h
Segueix-nos!

Silvestre Advocats estrena nova imatge corporativa i nova pàgina web

Avui presentem la nova identitat corporativa i la nova pàgina web de Silvestre Advocats. El nostre despatx s’ha submergit en un procés de rebranding amb la finalitat de personalitzar i modernitzar la imatge visual i apostar per un web més funcional i adaptat als nous temps.

REBRANDING

Silvestre Advocats realitza un canvi de la seva imatge a partir d’una reflexió sobre els valors del perfil de la identitat corporativa, però sense perdre l’essència i la filosofia de marca que l’han acompanyada els darrers vint anys.

Per aquest motiu, manté el símbol ‘Alfa’ de la seva imatge corporativa, adoptant nous colors de marca, com el daurat i el negre, per associar la identitat de Silvestre Advocats amb valors com els grans ideals, la saviesa i els coneixements. Tanmateix, es modernitzen les lletres del logotip per aconseguir una imatge de marca elegant i moderna.

Logo Silvestre Advocats
Imagotip de Silvestre Advocats

En definitiva, un rebranding que projecta la marca als temps actuals sense perdre de vista el que és fonamental per la nostra marca, les persones, i que es reflecteix en el nou claim: “per a Silvestre Advocats el més important son les persones”.

NOVA PÀGINA WEB

Silvestre Advocats també estrena web, a partir d’una pàgina que suposa un salt de qualitat tant en imatge com en contingut, i que reflecteix fidelment el nou posicionament de la identitat de marca del despatx.

Imatge d'inici del nou web de Silvestre Advocats.
Pàgina d’inici del nou web de Silvestre Advocats


Una de les millores del nou web la trobem a l’apartat de ‘Contacte, on l’usuari pot trucar directament al despatx a través d’un servei de telefonia IP, per garantir la màxima confidencialitat en les comunicacions entre els clients -potencials o actuals- i l’advocat.

Una altra novetat és l’obertura del blog ‘A bon dret’, un espai creat per opinar, aprendre i compartir sobre actualitat en l’àmbit jurídic i sobre el dia a dia del despatx, continguts que posteriorment es compartiran a través de les xarxes socials.

I és que els canvis realitzats en la imatge i la identitat corporativa aniran acompanyats d’un treball metòdic de comunicació per fer arribar el món del dret al ciutadà i obtenir un feedback de totes aquelles persones que s’interessin pels nostres continguts.