Telèfon
+376 803 344
Horari
De dl a dv de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 17:00 h
Segueix-nos!

COMPLIANCE

El Compliance és una de les àrees de pràctica de Silvestre Advocats, advocats Andorra

Prestem assessorament, formació i implantació de mesures per a la prevenció del blanqueig de diners o valors i finançament del terrorisme

La gestió i prevenció de riscos, així com el degut compliment normatiu, han passat a esdevenir part essencial per a les empreses i organitzacions.

Amb l’entrada en vigor de la legislació específica de prevenció i lluita contra el blanqueig de diners o valors i el finançament del terrorisme, determinades empreses es troben obligades a implementar sistemes de prevenció que els permetin detectar i prevenir riscos derivats de la seva activitat empresarial.

Silvestre Advocats, responent a les necessitats legals actuals, posa a disposició de les empreses un servei d’assessorament i formació en prevenció, ofert per l’àrea de Compliance, que pot complementar-se amb altres àmbits d’especialització de la nostra firma (penal, administrativa, mercantil…), liderades pels nostres advocats.

El Compliance és una de les àrees de pràctica de Silvestre Advocats, advocats Andorra

PROCEDIMENTS

  • Informes específics de Compliance a petició del client
  • Assessorament continuat i recolzament al Compliance Officer
  • Disseny i implantació de polítiques, procediments i controls per a la prevenció del blanqueig de capitals i el finançament del terrorisme
  • Formació