Telèfon
+376 803 344
Horari
De dl a dv de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 17:00 h
Segueix-nos!

Josep Antoni Silvestre

Soci fundador i advocat

Telèfon +376 803 344

Idiomes

  • Català (nadiu)
  • Castellà (nadiu)
  • Francès (bàsic)
  • Anglès (mitjà)

BIOGRAFIA

Josep Antoni Silvestre Cánovas és el fundador i soci director de la firma Silvestre Advocats. Amb més de vint anys d’experiència legal, és un dels advocats més respectats i reconeguts del Principat d’Andorra, sobretot en el seu àmbit d’especialització, el Dret Penal.

Advocat col·legiat des de l’any 1999, ha estat professor de Dret a la Universitat d’Andorra, i ha impartit cursos i formacions sobre diferents àmbits del dret impartits pel Col·legi d’Advocats d’Andorra, el Consell General i la Cambra de Comerç.

Josep Antoni és l’essència de Silvestre Advocats. La passió per la seva feina i el seu caràcter resilient, empàtic, col·laborador i perseverant, sumat als seus dots innats de comunicació i creativitat, fan que el seu treball, sempre orientat al client, assoleixi resultats d’excel·lència i qualitat.

Àrees de pràctica d'especialitat

EDUCACIÓ

Càtedra “Jean Monnet” en Institucions Europees i Dret Comunitari, Universidad de Zaragoza; 1998

Màster en Unió Europea i Comunitats Europees, especialitat en dret comunitari, Real Instituto de Estudios Europeos; 1997-1998

Llicenciat en Dret, Universitat de Navarra; 1993-1997

Cursos:

  • Realització de diferents cursos i seminaris, així com l’obtenció, el 2004, de la Capacitació Professional per a Agents i Gestors Immobiliaris impartida pel Govern d’Andorra.

Ponències:

  • Ponent en cursos i conferències ofertes pel Consell General, la Cambra de Comerç i el Col·legi d’Advocats sobre diferents àmbits del dret, com el delicte informàtic i el cyberbullying, la seguretat informàtica, la protecció de dades o els delictes econòmics, entre d’altres. 

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Advocat / Soci fundador

Silvestre Advocats (1999 fins a l’actualitat)

Professor de Dret

Universitat d’Andorra (2016-2018)

Secretari de comissions legislatives

Consell General Principat d’Andorra (1998)